Som en egen stad i staden ligger Kirseberg uppe på backarna i norra delen av Malmö. Mitt i Kirseberg ligger Brf Skölden med sina 98 lägenheter.

Som boende i Brf Skölden har man nära till Beijers park, bibliotek, golfbana, skola och dagis. I Kirseberg finns också matbutiker, pizzerior, frisörer, videoaffär, konditori, apotek och blomsteraffär. Stadsbussen nr 4 stannar precis utanför dörren och förbindelserna är mycket goda. Närheten till Värhemstorget, som är en knutpunkt för busstrafiken, gör också att pendling till andra orter går smidigt.

Målsättningen för vår bostadsrättsförening Skölden är givetvis att alla skall trivas och känna trygghet och gemenskap i boendet.
Vi är en HSB-förening och uppfyller även HSBs krav för särskild cerftifiering. Som HSB-medlem får du även en rad förmåner.